Mån, tis & halva ons

I måndags blev det att vi åkte till IKEA. Jag köpte malm byrån jag pratat om. I svartbrun, ville igentligen ha hel svart men då de inte hade den inne och Eko tyckte denna var finare plus att jag hört folk klaga på svarta möbler att man ser allt damm direkt så blev det en svartbrun.
Så nu har vi en ekfanér och en svartbrun haha. Meningen är att vi ska köpa en till och sälja den i ekfanér så vi har två svartbruna i sovrummet.
Det blev även småting som man brukar komma hem med från IKEA.
Så som super billiga handdukar. Köpte 4 vita & 4 limegröna. Jag har ju fått för mig att vi ska ha en toalett i svart & vitt och en toalett i vitt & limegrönt så dessa ska jag spara tills vi köper ett hus hahaha.

Fick med oss galgar som jag alltid köper där, två hängare istället för våt fula hatthylla, doftljus, potatis press & sen minns jag inte. Jo en mysig filt som jag kan ha på jobbet. Är det varmt ute så går man lätt klädd men så sitter man & fryser ihjhäl på jobbet. Speciellt då vi sitter 8 timmar i streck.

Vi körde hem & hämtade Bino och iväg till Ribban (Ribersborg), stranden i Malmö. Vi tog en promenad och Bino var så nyfiken på vattnet. Nuddade bara med tassarna haha,
Sen gick vi upp på bryggan & där var det djupare & jag tog Bino i vattnet men han kom upp igen, han vill men ändå inte - gulleplutt.
Ni skulle bara sett honom sen på hemvägen, blöt av saltvatten & fullt med sand....thats life if you have a dog. Hade nästan glömt bort allt jobb med hundar om man väljer att göra sådana här aktiviteter.
Det stank blöt hund i bilen och en härlig dusch blev det när vi kom hem.

Jag tog en tupplur och vaknar av att Eko kom hem med mat som pappa hade gjort till oss.

IGÅR (Tisdag) så gick jag & Sally till Beijan (Beijers park) med vovvarna. Hon har en jack russell vid namn Bella, som är 7 år, kan knappt tro det, jag har hållt i henne som nyfödd, då såg hon ut som en mus hahaha.
Vi hade en mysig picknick med blåbär, hallon & nötter, hon hade köpt med sig en latte till sig själv & en färskpressad juice till mig - alla som känner Sally vet att hon är den nyttigaste på denna jord typ haha.
Önska jag också var det =/

Sen blev det städning här hemma och sovtime.

ONSDAG

Imorse när jag kom hem strax efter 07 tog jag ut Bino och vi mötte pappa innan han skulle till jobbet. Mys pys!
Det jobbiga med Bino när jag tar ut honom så tidigt är att han blir så pigg & lekfull att han vill leka när vi kommer hem då jag vill sova.
men jag lyckades sova 4 timmar och nu ligger Eko och sover på soffan och klockan är 14.29 - det borde vara jag som ligger där haha.
Får klura ut vad vi ska göra idag - nu när vi har bilen klarar jag inte av att vara låst hemma - måste ut & göra något - speciellt om man är ledig!

Ringde aldrig SBAB i måndags - väntar på några papper från Eko´s jobb först, bättre när man har allt till hands.
Men ringde uppfödaren som blev glad att jag ringde.
Jag ville ju veta varför hon valde just Bino till oss.
Jo för han var tuffast & mest aktivast av de tre hanar de hade. JO VISST, tuff är han, inte rädd för nått - min älskade Bino!

Inga kommentarer: