2 kärringar på stan

Idag vaknade jag av chock - var inte alls förbered i sömnen att jag skulle jobba (fastän jag visste det) så det var bara att gå upp & fixa sig.
Cyklade till jobbet och det var SVIN KALLT.
Väl på jobbet var arbetskamraterna chokade över att jag kom - de visste inte att jag skulle komma så de hade ringt in en annan extra personal hahaha. Så vi var 7 st...NICE!
Det betydde att morgonrundan som oftast tar från 7.30 - 10.30 - min runda var färdig 8.30 så skönt, sen hade jag bara en insats - en dusch som jag inte behövde ta.
Samtidigt skickade min kusin sms om jag ville fika, visst tänkte jag & sa åt chefen att jag var färdig med allt så onödigt att jag sitter ut dagen till 15.30.
Visst det innebär pengar men, men....

Solen hade kommit fram och jag tror det var endast därför jag tackade jag till en fika, sola=bra humör!

Cyklade hem & diskade och bytte om, såg mig själv i spegeln och ångrade mig för fikan, hade fettigt hår, smink som var gammal sen morgonen och jag kände mig inte fräsch...jaja WTF....jag tog bussen till Caroli City.

Hamnade direkt inne på BR och ville köpa något till lillen (Sannas bebis) jag hittade inte så mycket till de som är 0-3 månader, men små nalle puh & tiger nallar.
Ville köpa med SÅ DYRT!

Så hittade jag Lady & Lufsen Specialutgåva ofcourse - så den köpte jag TILL MIG SJÄLV HAHAHAHA!

Jag hade inga kontanter så jag tog det på visa, men då blev det pinsamt för att jag hade skickat in en CV ansökan till dem dagen innan - tänk så hade dem skämtat om min ansökan denna dag - så fick hon syn på mitt namn på mitt ID kort.....OG NO...jag kollade bara ner i disken och skämdes........WHY?

Den har jag redan satt upp på hyllan bland de andra disney men mannen har inte märkt något.
Den ska jag gotta mig imorgon när jag är ledig så han inte fattar att jag köpt den hahaha.

Gick in på Bokia för att hitta någon bok eftersom det är bokrea, men jag hittade INGEN...jag tycker bara om självbiografier eller vad det heter.

Kusinen kom och vi stack in på H&M ville ha min efterlängtade tunika men den hade de såklart inte - då den H&M på Caroli är sååå tiny little.
Hittade en massa härliga bomullskjolar för endast 98:-/st som såg enormt sköna ut, sådana som inte sitter så tight, jag hade lätt kunnat köpa allihopa if i had money.

Vi satte oss ner på Espresso House och fick den sämsta servicen ifrån små ungdomar som trodde de var skit roliga.

Min grillad baguette med ost & skinka var jätte god FAKTIST!
Och min färskpressade juice var - Tropikana från kartong HAHA!

Ett par satt & väntade på sina mackor - då kallar den yngra bögen högt "Grillad toast är färdig"...då sträcker kunden upp sin arm och säger snällt ja här....
Bögen - Haha, nä ni får komma & hämta den själv....

SAY WHAT...jag & kusinen gav de sådana blickar att de skämdes.....och de var liksom inte så att de hade mycket att göra, de stod bara & snacakde.
Och alla borden var fulla med andras skit.

Well, well, vi promenerade upp på stan & in på Panduro där jag finally köpte mina gula siden band som jag nu satt på ljuskronan i köket och golv ljusstakenn i vardagsrummet.
Så pysslig jag känner mig - men det var konstigt att pynta nu när det snöar för fullt ute.

Vi sprang in på Hansa Companiet för att toaletterna skrek på oss.
När vi kommer ut får jag syn på The One And Only Faten ifrån Mix Megapol - The Voice - Hip hop and RnB....
Jag trodde jag skulle dö....EN KÄNDIS LIKSOM hahahaha....
Nä det var så roligt att träffa dig gumman.....!
Hon var ute på jakt efter personer hon skulle intervjua.
Jag kom in med riktigt sega svar...

Faten -Vad gör du HELST efter jobbet?
Jag - LAGAR MAT HAHAHAHAHA

Faten -Vad gör du HELST på helgen?
Jag - Slappnar av - ta det lugnt (efter tänkande kom jag på att jag lät mesig) eeehh, jo tar några cocktails på kvällen HAHAHA......

Det värsta är när vi står och snackar så går där en enstöring förbi oss flera gånger och spanar in Faten riktigt mycket - till slut går han och säger eehh The Voice (flumm) ja säger Faten....och då berättar hon vad hon gör och han var helt seriös hahaha.

Stakars lilla Faten, vi hamnade iallafall på H&M igen, och denna gången hittade jag min tunika men såklart endast i xs - men kanske är det något positivt - att det bara finns de storlekarna kvar betyder att normala människor har större storlekar YEAH!!!

På Gustav fick jag den bästa servicen när jag ville köpa påsk ris.
Betalade och förväntade mig att hon skulle plocka ut de finaste till mig - men nää, (polsk dialket) "De ligger på golvet bakom tältet"....eeh OK, MARKEN heter det!!!

När jag kom hem började jag laga "Kokt lamm i dillsås" - men jag har bytt namn till "Dill gryta"
Mamma recept och jag lyckades super bra på första försöket.
Man skulle ha msk ättika i och mannen trodde han skulle dö av att äta en gryta med ättika i HAHAHA.....han åt sååå försiktigt!

Men gudomligt gott var det - ska göras fler gånger!
Sen somnade vi i soffan båda två, jag vaknade av att han hoppa upp i från soffan in i duschen för att inte missa fotbollen han kollar på nu.
Och jag sitter här & tråkar ut alla som hittat hit.

Papsen var här för en stund sen och hade överbliven sill som han hade stekt där hemma & körde hit & lämnade resterna till oss grisar.
Var bara mannen som åt upp ALLT!
BLÄÄÄ.....

See ya...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så roligt att läsa, sitter här och ler stort! Hahaha...

Så roligt att ni träffade Faten! Hälsa henne så gott! :)

Ps. Har fixat spelaren nu, så man får Candy in the Brain rakt i nyllet när man går in här. Som du sa "ingen ska få komma undan!"

Puss, puss!!!!
Mamsifjamsi.

~*♥*~ sa...

Ja, jag märkte det hihi, TACK MAMAJAMA......love you big time!

Anonym sa...

hahaha...jag kände mig som en big rockstar...aaalla ville snacka med mig, du va ju så generad att dina svar blev helt wack hhahaha så e d när man träffar en superstar på stan hahaha...

Det va kul o se dig, du va jättevacker...eller du är det! =)

Hälsa funkymama jättemkt tillbx =)

puss