Svar - Liza + Anonym

Anonym: Tack för svaret =) Blir nog inte Comhem då.

Liza: Känner verkligen med dig nu, allt är pirrigt och man vill planera in allt i detalj. Vad är dina planer nu när han kommer? Om du vill kan du skriva din mejl adress så kan vi mejla där eller skapa en blogg =)
Är du ledig från jobb/studier nu när han kommer? vad vill han se när han kommer hit, förrutom dig såklart =)
Kram/Jennifer.

2 kommentarer:

Elisabet sa...

Tack! Jo, jag ska bli engelska lärare till att börja med sen ska jag nog se om jag kan tillgodoräkna min tid i Turkiet och lägga till nått år med turkiska så jag blir lärare i de med. Man ska nämligen välja två inriktningar och den senare kan man välja några terminer fram. Jag ska bli gymnasielärare:) För dom tjänar bättre och då lägger man mer ansvar på eleven att ta tillvara sig undervisningen. Jag kan även undervisa barn på mellan och högstadiet. Fast det bästa med att jobba som lärare är dom långa sommarloven;) Perfekt när man bor i två länder!
Jag slipar gamla möbler med den nya maskinen. Den är verkligen skit bra! rekommenderar den verkligen!
Har kikat in här lite då och då! Kul att det går framåt med huset!
såg att du ska spå dig. Synd att du bor så långt bort annars hade jag gladeligen spått dig i tarot kort:D Drömtydning är jag inte så vass på:)
Hoppas att du haft en bra kväll!
Puss!

Liza sa...

åh! Hart inte haft internet i en vecka pga av dator-strul och missar alla fina inlägg! Imorgon kommer han!! Det är pirrigt till tusen! Även om han varit här en gång innan. Saknaden och längtan tar verkligen över hela ens liv och det är inte alltid förståelsen från andra människor är på topp tyvärr. Som varför man till exempel inte alltid vill ut och festa med vännerna utan prioriterar att mysa med älskling framför msn. Oj, vad jag svävade bort nu :) Vi ska nog inte göra så där jätte mycket under julen. En tur till Köpenhamn, hem till mamma och pappa, gå runt på Möllan och Folkest park :) Ska bli underbart!! Såklart kan vi byta msn! Hade varit jätte roligt! Jag har faktiskt en blogg. Delar den med mina systrar. Har inte skrivit ut den då denär delad med mina systrar och inte en renodlad privatblogg som andras. Men jag har en liten kategori där jag samlat allt om mig och min fina pojkvän. Kolla under "resor" om du vill veta lite mer om mig/oss. Det står lite om mina systrars partyresor och så med, men allt som är underskrivits av "Liza! är från och om mig och Caner :) www.threeofakind.blogg.se Kram på dig gumman!! (min hotmail är: liza_piza@otmail.com)