Första biten av projekt vardagsrum klar!

Alltså sedan vi köpte denna bärbara datorn har Erkan suttit som fastklistrad. Han är inget tekink freak över huvodtaget och sitter sällan långa stunder men då han varit arbetslös nu i en månad och även köpt denna underbaringen har han fastnat. Så nu börjar jag fundera på om vi ska köpa ytterligare en dator. Vi har ju vår kära gamla stationära men vem vill sitta vi den nu. VILKET PROBLEM va?!.
Usch, nä nu ska jag inte vara sån, vi har helt andra saker att tänka på.

Cenk kom hit och hjälpte oss att riva tapeten. Vi använde först en tapetborttagare men den tog bara förstalagret. Där fanns yyterligare en tapet under som inte ville bort. Så dom började skrapa bort strykturen på den yttersta tapeten istället. Eftersom det endast är två lager tunna tapet så kommer det att bli bra. De kommer att använda slipmaskinen i morgon och förhoppningsvis börja tapetsera. Åh min fina tapet!
Vi köpte ju en från Bauhaus som jag ångrade mig och lämnade tillbaka. Så nu har vi köpt den jag ville ha från början från Flugger färg. Med tapetlim kostade kalaset 3.800:- det är saftiga pengar för en tapet.
Erkan målade även taket vitt fastän det inte behövdes märkte vi.

När allting är färdigt köper vi tv-bänken från IKEA vi tittat på. Och vi MÅSTE titta på soffor nästa vecka.
Tänkte även hyra en sofftvätt så vi kan tvätta vår gamla soffa för att kunna lägga ut den på blocket och få en slant.

Annars har jag hållt mig på ovan våningen idag och hängt upp kläder och satt in sängkläder och handdukar i de två linneskåpen vi har uppe i klädkammaren. Den är ganska stor så glad är jag. Men vi måste bygga om lite där inne. Måste ha längre klädstänger bla.
Men det är nog något som får komma sist.
Efter vardagsrummet blir det nog hallen som får göras vid, dom rummen hänger ju lite ihop. Köket & badrummet får vänta då det kommer kosta mest och det har vi inte råd till.
Får vara lite realistisk.

Nu kom Erkan ut ur duschen och jag ska be honom att lyfta tvn upp till sovrummet för jag är tv sugen nu.

Puss

1 kommentar:

Jenny sa...

Hallo,

Kul med renovering... vi har ju precis blivit klara med vårat radhus :)

Kan du inte lägga in massa med bilder???

Älskar renoveringsbilder... before and after osv... hehe...

Kramar Jenny