Julbelysning

Vi köpte lite ljusslingor till vår framsida, vi har en "båge" man går igenom för att komma in på vår tomt, eller framsida...usch kan inte det här med trädgårds ord haha. Men iallafall håller Erkan på att sätta upp ljusen där. Ser riktigt trevlgt ut, speciellt när jag inte behöver lyfta ett finger, men det tar inte många minuter tills jag får höra "Baby, kan du hjälpa mig" haha.

Jag har ju lovat er att uppdatera mer på bloggen så fort jag fått en laptop som jag nu fått men med renovering OCH dessa avancerade programmen på denna datorn kommer det ta lite tid. Har fortfarande inte provat att lägga in bilder här. För när jag väl sätter igång med bloggen vill jag börja ha fler bilder i =)

Nu har jag kommit in igen efter att Erkan kallat på mig som jag sa, men han behövde inte min hjälp. "Kiz, gel" med ett smile på läpparna. Jo han har nu satt upp slngan - blev super fint.
Tog några bilder, faktist första bilderna jag tagit här i vårt nya hem, så dom kommer upp inom det närmaste.
Och självklart kommer jag att lägga upp före och efter bilder =)

Kram

2 kommentarer:

T sa...

Hej tjejen!
Läste precis ditt inlägg. Hoppas allt är bra med dig!

Visste inte Erkan kunde sånt (tur för dig ju). Vi har en del saker som vi vill ha fixat. Vi har haft några polacker här som ska lämna offert imorgon men jag tänkte kolla med dig vad du tror han kan göra och vad det skulle kosta.

* Spackla en vägg där ett gammalt skåp suttit så det lämnat ett avtryck ca 0,5 cm djupt.

* Lägga nytt golv i köket och hallen (ca 12 kvm ihop kanske)plastmatta eller liknande.

* Dra ut vår diskbänk 13 cm och bygga till den baktill så den blir djupare samt lyfta upp den på en sockel så den blir högre (sån gammal du vet så man får stå böjd och laga mat).

* Kakla om ovanför diskbänken, ca 3*50 cm.

* småsaker som borra upp duschmunstycke, sätta upp hyllplan, spackla igen sprickor i skåp mm.

Om han kan fixa nåt av detta så kan vi ju hellre sponsra er lite och anlita honom är någon främling. =) Jag vet ju hur det är m att hitta jobb till dem, tyvärr kan inte Tolga göra detta sj men han kan säkert assistera erkan om det hade behövts.

Vi vill gärna ha allt gjort snart, vi har letat efter så billig hjälp som möjligt (därav polackerna haha). Vi bet svart såklart ;-)

Eum publicera inte denna komentaren haha...

Oavsett om detta blir av eller ej så får ni gärna komma över någon dag på lite izmir köfte och vattenpipa om ni vill =)
Puss

T sa...

Ok nu såg jag att du redan ska lägga upp bilder! Va kul. Då kan vi kanske bolla ideer med varandra om renovering mm. Vi ska ju köpa denna lägenheten så snart alla papper är klara. Kram