X-mas

Detta e asså mitt tredje inlägg idag...var har jag fått energin ifrån...?
Jaja, satt & tänkte på julen iallfall.
Jag vet att det e långt kvar tills dess but i just love christmas.
Jo, har suttit och funderat på julklappar hela dagen jag ÄLSKAR att köpa presenter till andra, vet ej varför men det är så skönt att se när någon blir glad över min omtanke till dem KANSKE...

Jag har iallafall kommit så här långt...

Mannens födelsedag: Tänkte på en guldbricka som är format till hans hemland och gravera in hans hemstad samt turist staden vi träffades i som är hans andra hem) och gravera in våra smeknamn till varandra på baksidan NAAW VA GULLIGT, men no money, no funny.
Så jag får ha en plan 2, tråkig sådan dock.
Tänkte parfymen med Hugo Boss som jag bara älskar men vet inte vilken av dem det är, får gå ut på stan & dofta ihjäl mig.
Och sen ska han få en mysig pyjamas inför vintern.

Fars dag: Ja, du det får bli något litet, har sett sånna där "Världens bästa pappa" örngott på Åhlens töntigt men jag vet att han blir glad.
Eller så hade jag tänkt att börja måla hans kök i vitt (nu har han GUUULT ÄR FULT) och om jag börjar så MÅSTE han avsluta hahaha.
Då har jag iallafall satt honom på G!

Pappas födelsedag: Ja, han har tur! Då ska han få en fotvårdsbehandling (tro nu inte att MIN pappa har hemska fötter, men vad kan man ge en man som har ALLT?)

CHRISTMAS TIME

Mamma: (Kan INTE skriva det här då hon gör en check up på min blogg varje dag)

Pappa: IGEN...ja ingen aning, kanske presentkort på massage, eller? Tips mottages gärna...

Mannen: Ingen aning här iheller, kanske en morgonrock och en tröja. SÅ TRÅKIGT!
Nää, jag behöver verkligen tips...kan inte köpa parfym då han redan fått det 2 gånger detta året!

Mors make: AAhh, kan inte tänka, såå svårt....här är ju verkligen mannen som har ALLT! Bäst av allt - en underbar fru =) Ialf, kan man köpa ett dvd paket kanske??? Har slut på fantasi!

Kusinen: Han vill BARA ha kläder, kläder och kläder så han får KLÄDER! Eller....jag minns att han diggade en sån lös vägg vet ej va d heter, med Bob Marley motiv på....mmm d hade vatt nice till nya ungkarls lyan.

Mormor: Har bestämt att i år ska hon få ett gott hemmabakat bröd och en stooor fin blomma istället för present för det vill hon inte ha längre =(

Bästisen: Vet ej riktigt...hon väntar barn, en pojke som JAG ska bli fadder till *wwiiee* känner mig betydelsefull...så funderar på att köpa en napp där det står Zakaria som pojken ska heta.
MEN, detta blir första julen utan barn så kanske jag ska köpa något till henne istället?

Gizmo: Ett fint litet tugg ben som smaker *mums* och en fin liten leksak, kanske en liten mus för katter då han beter sig som en katt och tror han e kung när han sitter i fönstret.

Zimba: Ja, hon hade behövt sig en rejäl leksak, något som får henne tystmatte kan vara ifred några minuter....hhm, vad kan det vara?
Har sett sånna där katt tunnlar, det kanske hade passat henne då hon är mindre än en katt haha. Och så klart en leksak och ben!

Bella: Lilla Bellis, känner tyvärr inte henne så väl, men det blir hennes första jul så hon ska få nått speciellt. Kanske en liten söt t-shirt då hennes föräldrar har det så får hon ju matcha, eller ett gulligt halsband me hennes namn på...vi får se.....och SÅKLART en leksak & ben.

TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIP

MOTTAGES GÄRNA!


JAG...vad önskar JAG mig.......Jag önskar att jag blir smal, att min Zita var vid liv, att Tyson har fått en familj han kan fira jul med och att min lillebror kan komma tillbaka till hans RIKTIGA familj!

Som Eazy-E säger....

Have A Merry Fucking Christmas And A Fuckt Up New Year!

1.Come on over hunnie and give your uncle Dolamite a kiss.
Well what you want baby?

2Would you tell me a story?

1.You want me to tell you a story?

2.Hell yeah!

3.Me too!

1.Yes Hunnie I'm a tell you a story about the bad ass Eazy-E he was drinkin' whisky and gin at the age of three listen and listen well he's a bad Muthafu...

4.Gimmie that god damn book!

Here let me read you this one Christmas in Compton it was a silent night, yes a holy night until Mr. Claus turned into Santa muthafuckin' right?

HO HO HO....

1 kommentar:

Unknown sa...

Hehehohoho =)
Kul du kan sätta in bilder nu. Kalaspinglan i vitt längst ner ser jag ;p Puss!!!!!