Fler...



Är du en av dem som inte orkade upp på morgnarna för tjugo år sedan och undrar vad det är alla snackar om nuförtiden? Då är detta en dvd för dig! Och är du en av de stackare som missade vår jubileumsshow i juni 2007 är denna dvd din räddning.Ja, här bjuder vi verkligen på ännu mera Solstollar och Toffelhjältar. Allt du saknade på vår första DVD finns med: Tullarens visa, John med Anna Book, Martyna med Park Hotel och så förstås Ulla-Bella när hon försöker dränka Pernilla Wahlgren. Plus massor av annat ur våra två succéserier.Men dessutom får du som sagt en helt nyinspelad livekonsert med våra mest omtyckta låtar.
En grupp välmående medelålders män beger sig ut på vägarna på var sin motorcykel, på jakt efter det stora äventyret. Men äventyret är inte vad de väntat sig. Speciellt inte den del av äventyret som kallar sig Del Fuegos och är en motorcykelklubb från New Mexico.

Den försiktige Norbit får en andra chans med sin barndomskärlek, Kate. Men det finns ett gigantiskt hinder: den svartsjuka, elaka Rasputia, som vill ha Norbit helt för sig själv. Kan Norbit vinna Kates hjärta innan Rasputia hinner göra honom riktigt illa?






Presentkort i nån butik så hon kan unna sig en shopping tur...
Filmerna är för att ha en rolig hemma kväll!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Norbit verkar kul tycker jag men, d e ju jag :p
Men inte till K, du vet :-

Unknown sa...

absolut inte solstollarna, för dem e just stollar o torra bollar :/

~*♥*~ sa...

Nää, detta inlägg var till DIG!!!
Satte in dem filmerna för humörn till dig & de andra spännande till honom så att det blir RÄTTVISA filmkvällar!
Jag tänkte på DIG!
Jag tänker ALLTID på DIG!

Unknown sa...

PUSS!!!!!!