Tips till K!?!?

Danny Oceans kompis Reuben Tishkoff blir lurad av Vegas mest hatade affärsman, Willy Bank, och stryker nästan med på kuppen. Ocean och hans gäng beslutar sig för att få Willy Bank på fall, med hjälp av deras gamla fiende Terry Benedict. Det handlar inte om pengar. Den här gången är det personligt.

Berättelsen om Johnny Truelove och hans unga gäng som via ett snedsteg blir inblandade i ett tragiskt brott, och de känslomässiga och moraliska bieffekter som samtliga inblandade tvingas stå ut med. Filmen är ett drama baserat på verkliga händelser ur Jesse James Hollywoods liv, en knarklangare som blev en av världens yngsta någonsin att hamna på FBI:s "most wanted list".



När Walter Sparrow får romanen The Number 23 av sin fru blir han först oerhört fängslad av bokens spännande intrig. Med tiden märker han att mordfallet i bokens handling har slående beröringspunkter med hans eget liv. Ju mer Walter läser desto starkare blir hans intresse för siffran 23:s magiska sidor. Hans fascination för de klara sambanden mellan magin och tillvarons beskaffenhet övergår alltmer i en besatthet som snart tar över hans liv.

Den f.d. marinsoldaten Bob Lee Swagger är mycket skicklig och prisbelönt prickskytt som blir oskyldigt anklagad för ett mordförsök på presidenten. Han hamnar mitt i en omfattande terrorkonspiration och måste finna ett sätt att bevisa sin oskuld innan polisen, eller den ljusskygga organisation som verkligen ligger bakom dådet, får tag i honom.








Journalisten Roweenas barndomsvän Grace berättar att hon träffat reklammagnaten Harrison Hill via en nätchat och haft en passionerad helg tillsammans med honom. Men snart byts Grace förälskelse till en jagad uppsyn, och när hon hittas mördad bestämmer sig Roweena för att göra sin egen undersökning. Hon måste komma Hill inpå livet. Chris Johnson kan se två minuter in i framtiden. Efter år av medicinska undersökningar lever han nu ett undangömt liv i Las Vegas där han utnyttjar sin talang och försörjer som magiker. Men hans förmåga har inte gått obemärkt förbi och säkerhetsvakterna på kasinona är ute efter honom för att han alltid vinner när han spelar Black Jack. När en terroristgrupp hotar att genomföra en kärnvapenattack mot Los Angeles blir han uppsökt av FBI-agenten Callie Ferris.
Det fanns en tid då Lazarus fick den lokala syltan att lyfta med sin sugande blues. Nu är han bitter och pank, efter att hans hustru lämnat honom och drömmer om lindring för sin trasiga själ. En dag dyker Rae upp i hans liv. Halvnaken och slagen medvetslös har Rae lämnats att dö i ett dike när Lazarus hittar henne. Efter att ha blivit illa behandlad som barn och övergiven av sin mamma, har Rae blivit utnyttjad av de flesta män hon mött. Den religiöse Lazarus bestämmer sig för att rädda henne från hennes "syndfulla leverne" och dessutom hämnas på de män som utnyttjat henne.






En attack mot USAs samtliga datanätverk hotar att slå ut hela nationens infrastruktur. Männen bakom attacken har förutsett alla åtgärder som myndigheterna kan vidta för att hindra dem, men de räknade inte med vad som kan hända när John McClane ger sig in i leken.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Mirror :)

Unknown sa...

Die Hard filmerna gillar han men han har inte sett 4:an så den tror jag han skulle gilla. Shooter verkar oxå va i hans smak så, nån mellan dem två...men Bruce Willis e hans favoritskådis, så jag hade satsat på Die Hard 4.
P&K! :)

~*♥*~ sa...

Men brukar han hyra filmer? För tänk så köper jag dem snart & så har han kanske redan hyrt dem & set dem, inte kul då....Jag visade också en bild på Die Hard filmerna paketet. Där finns alla 4 filmerna med, är det något att satsa på? Eller kanske bättre med den fjärde & en annan film?

Unknown sa...

hej gumman, nej bättre satsa på den 4:de filmen. Han har redan sett dem andra... Nej han brukar inte hyra filmer (tyvärr) Jag älskar dig så mycket!!!!!!!!!!!