Måla trappan

I söndags tog jag bussen in till Malmö. Handlade en hel massa på Hemköp efter Susannas beställning. Olika sorters godis påsar, massor av kex choklad, oboy, ja hon har helt & hållet fastnat för choklad & godis. Var likadant förra gången efter att hon fött barn haha.
Promenerade hem till henne då jag fick order att dammsuga hennes lägenhet haha.
Nä saken är den att jag gör ALLT för mina riktiga vänner. Och detta är min närmaste som dessutom precis gjort kejsarsnitt. Och hon har gjort mer för mig tidigare än någon annan gjort så det är så vi fungerar - men det är väll det vänner är till för - att vara där för varandra i vått & torrt!

Sedan kom Sally & Faten och vi lagade potatis gratäng med grillad kyckling och njöt.
Super mysig dag med mina tjejer helt enkelt. Detta har verkligen varit en tjej helg, inte ofta det händer tyvärr.
Blev hemkörd för att Faten & Sally skulle kolla på huset. Det kommer att bli många grill kvällar här i sommar - oh yes vad jag längtar!

Idag började jag 10 och skulle jobba till 19. De två första timmarna hade jag MAS=medarbetarsamtal med min gruppchef och det varade i HELA 3 timmar pga vårt snack haha.
När det hela är slut och jag ska börja "jobba" så är där för mycket folk så de föreslog att jag kunde kompa om jag nu ville det. Och visst vill jag det. Nice att vara på jobb 3 timmar och sen gå hem =)

Gick in på Entré där jag skulle boka bio biljetter men dom hade stängt. Köpte tre body´s i nån ny affär "Next" till Claudias ofödda pojke och en skjorta. Uscha vad det är svårt att köpa till pojkar.
Köpte bröd, ris, vindruvor, skinka och ett tuggeben till Bino på hemköp och sen till bussen som kom exakt när jag ställde mi på hållplatsen.
Körde i racerfart så var hemma på 7 minuter.

Nu har vi stått i trappan och diskuterat hur vi vill ha det där och i hallen.
Vi ska slipa trappan och måla den vit (nu är den i furu) och vi ska ha gråa väggar och vita listor och möbler.
Funderar på om jag ska ha en fondvägg även i hallen som livar upp lite.
Tänkte då ha samma tapet som i vardagsrummet fast i silver. Alltså det är bara mönstret som går i silver/grå ton, två väggar och två väggar i samma gråa nyans. Sen ska vi ha svart golv, men vilket sorts av golv har vi inte bestämt än.
Det svåra nu är att montera ner räckena från trappan med en livlig 8 månaders golden retriever valp. Är ju rädd att han ska ramla.

Alla tips mottages angående trapp målning.

Meningen var att vi inte skulle sätta en hand i något annat rum förän vardagsrummet blev helt färdigt men då vi fortfarande inte hittat en soffa så kommer vi ju aldrig bli färdiga med det rummet. För jag kan inte köpa varken taklampa, matta eller soffbord förän vi har skaffat oss en soffa. Jag vill ju att det blir rätt i fäger osv.

I´m out!

1 kommentar:

Noe sa...

Hej hej
Jodå det går bra med huset, eller ja sovrummet börjar bli klart, golv och golvlister och tapet är klart, taket e på väg. Vi har anställt en firma som påbörjade badrummet och taket i sovrummet idag. Så det känns skönt.
Oj ska ni ge er på trappan? Min mamma har gjort om två trappor och som hon har slitit men hon har gett sig tusan på det! Hallen låter fint, vi har också tänkt oss något vitt med silver, fast vi har redan parkett i hallen så vi har nog inte tänkt byta det, men vi har en grå ryamatta där;)
Kram