Gott nytt år!

Igår var vi på Burlövs center en sväng. Meningen var att jag skule dit ensam för jag ville köpa en present till Erkan för att han blev svensk medborgare men han ville följa med vilket jag tyckte var roligare men smatidigt kunde jag då inte köpa något. Och vi kom även försent dit då dom redan stängde 15 eftersom det var nyårsafton.
Vi fick med oss några cider från systembolaget iallafall =)
Jag hade tänkt att ge honom ett presentkort på JC som jag gjorde för nått år sedan så han kan köpa jeans. Jag var även ute efter små söta rosa uggs till bebisar men hittade inga och det var tur då jag fick reda på att Sanna redan köpt det till hennes blivande unge.
Hon & Claudia ska ju föda vilken dag som helst nu så jag vill vara beredd på att ha presenter färdiga haha.
Var även ute efter strumpebyxor till mig själv men jag blir stressad av att ha någon bakom mig även om han inte stressar måste jag gå helt ENSAM när jag ska kolla ut något till mig själv.
Har jag förrästen berättat om stövletterna jag är helt kära i?
Från scorett, skit snygg lila färg. VILL HA!!!! Och dom är t.o.m på REA. Fast då kostar dom 900:- och nu när Erkan inte har ett riktigt jobb så vågar jag inte...åååh dom är så fina!

Annars handlade vi mat på coop, dyrt som f*n där inne. Träffade på Lina & Cenk en snabbis också.

Kom hem och gjorde underbar potatisgratäng med entrecote & ryggbiff och en röra av hela mini champinjoner och lök SÅ GOTT! Fast jag är inte så förtjust i stekar på det viset så Erkan fick hälften haha.Och istället för en fin och lyxig efterrätt var vi sjukt sugna på ris a la malta haha så det fick bli det och en jävla massa chips & ostbågar.

Varför vi var hemma i år är för att det var Binos första nyår och vi visste inte hur han skulle reagera av raketsmällandet - OCH DET VAR TUR vi stannade hemma. Min lilla stakars bebis sprang upp på ovanvåningen och gömde sig i ett hörn.
Vi öppnadeytterdörren för att vi skulle gå ut allihopa för att visa att han inte behövde vara rädd men han sprang in och KISSADE INOMHUS! Usch & fy vad jag tyckte synd om honom, hans hjärta skakade i 180. Det var verkligen hemskt att se.
Så vi tog ett himla bra beslut att vara hemma.
Har aldrig haft en hund som överhuvodtaget brytt sig om raketer men alla är olika, precis som med oss människor.
Typiskt när var bjuden till fler fester än på många år haha.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag kände mig krasslig efter halva dagen och la mig på soffan och frös och kändes som jag hade feber fast det hade jag inte. Kollade då på Ice Age 2 som gick på tv och den var riktigt rolig. Då kommer Erkan in med mat, överbliven potatisgratäng från igår med potatis sallad (haha) och hans egna panerade kyckling filé, eller kyckling schnitzel som han sa - sjukt gott var det iallafall.

Det tingde på dörren och vi rusade upp, är inte van att det bara kommer folk så hahaha, inte här ute i ödemarken haha. Det var Yvonne & Mohammed som hade vägarana förbi - trevligt!
Yvonne är min kusin Mattias mamma som bor 10 minuter här ifrån. Dom tänkte att vi skulle beställa pizza men då var vi proppmätta hur lockande det än lät.
Pizza är ju favoriten en dag som denna då de flesta är bakis och lediga, planen var så även för oss men ingen av oss var sugna på nått sådant då vi inte var fulla igår. Drack endast ett glas champagne, 2 cider och mannen drack även öl.

Kollat på nån lånad film av Sanna ikväll och nu sover mannen eftersom han jobbar inatt. Och jag är faktist skit trött så tror faktist jag också ska upp & nanna kudden.

Dagens nyhet: Vi började med vårt första nyårslöfte idag - vi röker numera bara på terassen - duktiga vi (skit jobbigt är det)

Meningen är även att jag ska börja med en diet imorgon men vi får se hur det går eftersom tre arbetskamrater kommer hit imorgon och deras förslag var att vi skulle äta ihopa och kan tänka mig att jag inte riktigt kommer ha koll vad jag stoppar i mig då, så lika bra att skjuta upp det till på söndag =)

Inga kommentarer: