Torsdag 27/8-09

Idag fick jag sluta 40 minuter tidigare så 12.20 var riktigt nice - MEN Erkan var hemma så jag hade inte behövt det om man säger så. Hade hellre slutat tidigare om hn inte varit hemma pga Bino. Så tänkte att jag skulle passa på att göra något men kom inte på någonting så det var bara att gå hem.

Idag har det varit RIKTIG SOMMAR VÄRME! Alltså jag hade vita leggins men jag svettades i dom. Det var liksom ingen behaglig värme i heller, inte för min lilla kille iallafall.
Han fick lekt med en vovve i parken lite mini träning då det var alldeles för varmt att gå, det syntes på honom.

Jag var sååå trött och Erkan sa till mig att sova men pappa skulle komma så jag vågade inte sova. Då hade jag varit dödstrött när jag vaknat.

Pappa kom mot eftermiddan och vi körde först ut till Höllviken där han hade sitt sista ärende på jobb. SÅ FINT! Vilken vy jag fick när jag stod ute och väntade på pappa. Havet, ängarna & hästarna. Tro det eller ej men jag har alltid kameran med mig men just idag hade jag inte det. Man kan ju inte tro att jag tar mycket bilder men det gör jag, jag är bara så lat att lägga ut dom på bloggen haha.

De ringde igen från jobbet fastän pappa hade slutat, men då bara han hade nycklar var han tvungen att åka in till Malmö igen och öppna restaurangen som håller på att renoveras.
Sen körde vi ut till IKEA för han vill ha min hjälp att välja ut nya gardiner. Nu när han köpt ny soffa tycker han inte att någonting där hemmma passar längre så nu ska lite små saker bytas ut.
Vi körde vidare till Stora Bernstorp för att se om dom hade nån gardin affär, men vi hamnade bara på ÖB då jag aldrig varit inne på den nyöppnade där ute. Det enda jag kom hem med där ifrån var en massa hundgodis haha.
Klockan blev mycket och alla affärer stängde så vi åkte in till stan igen för att låsa restaurangen och sen vidare till McDonalds och sen äntlligen hem.

Jag lade mig på soffan efter jag ätit då jag åt lite mer än vad jag kunde. Jag åt allt fastän jag kände mig mätt efter halva mealen. FYYYYY!!!

Jag somnade - underbart! Fast dock bara i en havltimme kom jag på senare.

Har suttit här och försökt ta igen mig på bloglovin och kollat klockan hela tiden då jag bestämt mig att jag MÅSTE lägga mig i tid idag, men nääää nu är klockan 23.28 vilket betyder att jag ska upp om mindre än 5 timmar. Jag måste skärpa mig - inte konstigt att jag alltid är trött.

Känner att jag verkligen vill ut & shoppa kläder, men just nu är jag i en period då jag inte känner mig så snygg och då passar INGENTING! Då har man inte ens lust att ta sig in i provrummen. Dock vet jag inte ekonomiskt om shopping är tillåtet denna månaden då min tänkte bröllops present till Erkan kostar SKJORTAN! Behöver inte köpa den men jag vill det, han förtjänar den.
Får väll smunka till mig hans bankkort till mig själv efter att jag köpt HANS present haha, SMART!

Ska bli intressant när han får lön nästa vecka, han får alltid den siste. Vi sparar alltid undan pengarna vi har kvar dagen innan vi får lön. Så det ska bli kul att se hur mycket han har kvar. Han har alltid typ hela lönen kvar då det är jag som handlar allt haha.
Men alla dom pengarna går ju åt till vårt framtida huslån. Eller procent delen man måste betala. Vill ju inte gå på ett topp lån - never ever!

Nä nu MÅSTE jag nanna.

Tänkte sätta in bilder men som vanligt blir det inget - nu hör jag bara sängen skrika efter mig.

Natti natti!

2 kommentarer:

Laura sa...

Vad är det du har tänkt köpa till honom? :)

Laura sa...

Haha, stackars dig! Hoppas din huvudvärk blir bättre! Jag hade en riktig killer-huvudvärk igår, kunde inte sova och det kändes som jag skulle spy! :S Hoppas din går över!

Kram!