Ingen rubrik

I torsdags blev det som jag ville, vi gick ner till fotbolls planen och tränade lite med Bino, fast han var inte så jätte glad för det, han gjorde det mest för att vi gav han köttbullar som belöning.

Jag jobbade natten och i fredags morgon satt jag och ropade konstant HELA TIDEN från 4.30 till 07 det var sååå mycket förseningar att jag höll på att smälla av.

Jag var dödstrött när jag power walka hem. En snabbis kisse tur med Bino, väcka Erkan, packa ihop och sen var vi iväg till djursjukhuset.
Bino vaccinerades och fick även en gratis hälso undersökning. Så duktig han var!
Så nu - äntligen kan han hälsa på andra hundar =)
Vi vägde han också och han är hela 10 kilo nu. Min lilla bebis bara växer & växer.

Jag handlade frukost och vi åkte till pappas jobb som låg alldeles i närheten.
Där åt vi frukost tillsammans med hans arbetskamrater.

Sen åkte vi vidare till Österlen - Köpingebro till mamma. Där fick man också lite i magen och jag hjälpte hennes att städa.
Vi lämnade Bino där och åkte vidare till Ystad och körde rundor innan vi hittade.
Vi besökte min kusin som sitter häktad där.
Ett mycket trevligt besök!
Saknar honom som f-n!
Vem ska jag nu sitta och spela Buzz med, vem ska jag nu kolla på film med mitt i veckan?
Saknar när dörrklockan inte ringer sådär innan läggdags haha, de spontana besöken.
saknar att bädda soffan till han.
Jaja, thats life!

På vägen till mamma såg vi att någon hade krockat, hela bilen var total kvaddad, polisen tog oss alla som körde åt sidan så vi körde riktigt sakta, då ser jag att det är min arbetskamrat som krockat!
Eftersom vi inte kunde vända om mitt i vägen skrv jag ett sms till henne, ville inte ringa då man nog inte är sig själv i en sån situation.
Jag skrev att om hon behöver hjälp kör vi tillbaka. Men hon behövde ingen hjälp, hon skrev även senare igen att hon bara hade lite ont, inget allvarligt - TUR ÄR DET!

Vi hämtade Bino hos mamma, åt lite lunch sen åkte vi hem igen. Jag hade mer än gärna stannat men det enda jag gjorde var att gäspa, jobbat två nätter & sovit sammanlagt 4 timmar på 2 dygn, JAG VAR TRÖTT!

Trodde jag skulle somna direkt när jag kom hem, men istället såg vi på en film om Jackson five som var jätte bra.
Sedan letade jag fram gamla cd´n från förr och spelade på högsta volym.
3T blev den första, minns ni de tre killarna som var Michael Jacksons brors söner. Malin vet det vet jag, du var väll kär i en av dom haha.
Sen blev det Peter André, som både jag & Malin var kära i. Och Backstreet boys första skiva som vi uppträdde på skolan med haha. Det var goda tider det.

Idag har jag sovit till 11 - såååå sköööönt! Att bara se att det stod 11 på klockan - wow liksom.
Har nu ätit frukost, liten kisse tur med Bino, skrivit ett blogg inlägg och nu blir det stranden. Vet bara inte vilken vi ska ta. Vi ska ju kunna ha med Bino =)

Tjingeling!

Inga kommentarer: