VI HAR SEMESTER!

Idag vaknade jag redan 4 på morgonen, skönt var det för det var ljust ute redan.
Jobbdag 5.30-13 och man började få in resfebern den sista timmen. Kände verkligen att man bara längtade där ifrån. Kände mig smått febrig så fick ta två alvedon, har även tagit det nyss, hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu. Men jag VET att jag kommer att bli det =/

Efter jobb mötte jag upp Eko på värnhem och vi tog bussen in till Gustav. Där gick vi runt lite i affärer och jag fick med mig en bikini (orkar inte ta foto) och en t-shirt. Från apoteket blev det en uppladning av p-piller, ear-planes och proppar man har i öronen för vatten som Eko tvunget ville ha haha.

Självklart hälsade vi på Sally som alltid när man är på stan. Sen blev det att gå till pappas jobb.
Planen var då att växla våra fick pengar. Danska till Lira men som istället blev danska till Euro som i Turkiet får bli Euro till Lira. SÅ OMSTÄNDIGT! Detta bara för att pappa vill ha den bästa kursen som möjligt, så vi gick in i många olika växlingsbutiker innan vi hittade rätt.
LÖNT!

Allt detta i regnet och mina fötter gjorde inte liiite ont.

Vi lunchade på en thai restaurang och det var himla gott. Jag ÄLSKAR thai mat och Eko har verkligen börjat älska det med, det är det enda "snabb" maten han vill ha OM han vill ha något.

När vi kom hem var det bokstavligt raka vägen till sängen.
Vi deckade ganska fort.
Vi vaknade och det kändes som man var riktigt bakis, riktigt trög och att man inte sovit färdigt.
Tror vi lyckades sova ca; 2 timmar.
Nu har jag druckit två koppar kaffe och satte mig här en snabbis medans Eko är iväg med pappa för att handla Burger King som vi ska äta om några timmar så det kommer att bli kallt haha.
Sen kommer papsen hit och vi ska umgås lite.
Sedan blir det storstädning, ett långt bad & allt det där som hör till efter att mitt hår varit blött....PROCESS!!!

Vår plan är att vara vakna hela natten, men vi får se hur vi lyckas!

Köpte även lite Xider till ikväll som vi ska fira med att VI HAR SEMESTER!!!
Köpte inte med mig som planen var att ha med mig till Turkiet, det skulle bli alldeles för tungt efter en lång diskussion med Eko.
Får köpa med mig något annat, Erika som redan ligger och steker vid poolen nu köpte med sig Malibu med Mango smak och sa att den var riktigt god. Kanske köper en sådan imorgon istället.
Får se, kommer kanske in senare!

Tjingeling!

1 kommentar:

Annica sa...

Vilken dag åker ni gumman?