Julshopping!

(Fira jul med stil; NÄSTAN, Så här ser granarna ut jag köpte till kusinen fast i svart & me glitter)

Har varit ledig nu i 2 dagar och det har ju såklart varit skönt, fastän jag trivs mer på jobb nu, eller ja trivs & trivs...man har liksom kommit in i rutinerna och har inte samma ångest som jag hade för ett år sen. Men önskan hade ju varit att det hade varit mindre tungt så att jag slapp ha så ont i ryggen & bli så trött hela tiden.
En annan önskan är att kunna jobba mån-fre & vara ldig då alla andra är lediga så man kan få sig ett socialt liv.
När jag är ledig mitt i veckan är ju ingen annan ledig vilket resulterar i att man bara sitter hemma.
Förrutom idag =)

Igår kom kusinen hem till mig mitt i natten, vi satt & babblade hela natten men sen var han tvungen att gå hem då han hade lånat pappas bil.
Jag kunde iheller inte hålla mig ifrån att göra både Ischoklad & Lusse bullar...så det blev också gjort igår, sådan tur är att Ischokladen håller jätte länge om det är i burk och bullarna går att frysa in.

Idag så vaknar jag upp med rygg smärta, till detta tråkiga väder och hade redan bestämt att träffa Jennifer på stan.
Jag ville inte igentligen men eftersom jag är bra på att skymma mig ifrån det sociala livet så valde jag ändå att gå på stan.
Då mötte jag först upp Susanna och skulle även möta Sally, men det blev ingen stan för varken Jen eller Sally så jag & Sanna gick runt & shoppade julklappar.
Så roligt att vandra runt med shopping kassar.
Men vilken SJUK rygg smärta jag fick.
Jag ringde vårdcentralen för hundra elfte gången denna månaden och nu kom jag äntligen fram.
Jag berättade allt och hon gav mig nummret till deras sjukgymnast då hon trodde att det kunde ha med mitt jobb att göra & att det är jätte vanligt.
Det jag då undrar är, vad gör jag för fel på jobbet när jag endast har jobbat med detta i ett år och mina arbetskamrater har jobbat där i många, många år och har inte samma problem.
Är jag skör som en 60-åring eller???
Nä, jag vill ha min gamla energi & ork tillbaka, vart kan jag få den?

Iallafall så tog vi en fika som blev riktigt dyr, men det var lugnt Sanna peya haha.
Jag köpte sista julklappen till mamma som jag bara vill nämna här men kan inte då hon tittar in här titt som tät.
Hittade Sannas julklapp i varenda butik jag gick in i men då det var hon som var med mig kunde jag såklart inte köpa den.
Jag köpte 2 snygga svarta julgranar, hm svårt att förklara men sådana släta som säljs i varje affär i år.
Finns guldiga, silvriga, röda & svarta.
2 svarta me lite glitter på blev det till min kusin då han inte har något julpynt så fick det bli lite sofistikerad & inte "SÅÅ typiskt GIRLIE". Ska även köpa en sil som han kan ha & behöver när han kokar pasta haha.
Köpte ytterligare 300:- på JC i presentkort till mannen, så nu har han 600:- sammanlagt HAHA....så nu får man vänta tills Alla hjärtans dag då han får ytterligare 300:- så han kan köpa sina efterlängtade jeans, men då får han lägga till 100:- själv HAHAHAHA.....nää, fy va dålig present igentligen.
Borde tänkt på det INNAN jag köpte det första presentkortet när han fyllde år hahaha.
Vill ju såklart hitta något annat som han kan få inslaget, och velar då på ett par skit snygga långkalsonger eller en pyjamas.
Men det han önskar sig igentligen är ett par vinterskor, men det har jag tyvärr inte råd med.
Ringde även en fotvårds specialist i närheten där pappa bor så nu har jag fixat så att presentkortet kommer på beställning hem till mig imorgon och så får jag betala av det på faktura skit smart =) bara 10:- extra för portot.
Hittade en snygg burk av korg med lock på som jag ska lägga Lussebullar i till mormor så nu ska jag bara hitta en glas burk som jag kan lägga i ischokladen och köpa en blomma!
Nu är det hälften till mannen kvar, pappa (fotvårdsbehandlingen är födelsedags present) Susanna, Karsten & hälften till mormor.

Jag, Sally & Sanna har nu även kommit på att under vår årliga juldag så ska vi lägga MAX 100:- på en present som vi ska lotta ut till varandra.
Och dagen är bestämd, det blir den 12 december!

Pappa kom ialf & hämtade oss & jag bjöd alla på Thai mat! Inte ofta man kan göra det =)
Nu ligger mannen i soffan och jag vill joina honom men han har redan somnat.
Ska vara snäll idag & fixa baguetter till honom, som han kan ha med sig till skolan imorgon, kan inte sitta här längre då min rygg tar kål på mig.
Har nu tagit 4 alvedon och inget hjälper.

Tack & hej leverpastej!

Inga kommentarer: