Torsdag 26/11-09

Idag vaknade jag av att Erkan ringde mig 05 på morgonen. Han hade precis slutat jobba och jag låg och sov med telefonen i handen. Vilket betyder att när alarmet börjat tjuta har jag tagit telefonen och somnat om igen.
Vilken tur att han ringde - han kom hem och fick köra mig till jobbet!

Fick jag sitta min sista timme inne på felmottagningen och se vad dom gör. Min gruppchef har nämligen frågat mig om jag hade kunnat tänka mig att utbilda mig där inne så jag varvar mitt nuvarande arbete med det. Tidigare har jag varit helt anti detta men efter all påtryckning från några stycken så tänkte jag ge det en chans och se om det faller mig in i smaken.

Köpte lunch till mig och en arbetskamrat på Sunse boulevard, har aldrig ätit där, dom kör med fettsnålt koncept. Helt ok säger jag. Skulle vilja prova deras pommes frites utan fett som är ganska populära.

Promenerade till segevång till min bank där jag mötte på Erkan & underbaraste Bino. Inte iheller på banken kunde man betala denna dumma avgiften "för ansökan om medborgarskap".

Tog en tupplur när jag kom hem, packat ner mer än hälften av kläderna och underkläder, varit ute med Bino. Ätit en äcklig kantarell soppa jag köpte i pulverpåse, kunde inte ens äta upp - bläää! Åt upp vitlöksbrödet istället hehe.
Funderar nu på att baka lussebullar - läser på alla bloggar att dom redan börjat baka decemberföda så jag blir ju lite sugen. Hoppas nu jag har allt jag behöver.

Betalat roliga räkningar hyran för nya bostaden betalade jag förra månaden sååå det blev endast - 1.090:- DET NI, det är rekordlågt - så är det när man inte har en massa lån på allt.
MEN, ändrat blir det nästa vecka då vi får vårt STORA och ENDA lån. Hus, bil, csn kan jag absolut ta lån på, men thats it! Hoppas nu inte jag behöver ta lån för något bara för jag skrev detta ;-)

Tjingeling!

1 kommentar:

Liza sa...

Hej! Tack för en mysig läsning som alltid :) Tänkte fråga dig en liten fråga, Malmöbor som vi båda är! Min fina pojkvän ska snart börja sin väg mot UT för ett liv med mig här i Sverige. Dock kommer han först på besök nu över jul och nyår i 3 veckor. Vet du någon affär/bageri/livsmedelsaffär eller något som säljer Turkiska grejer/mat/något? :) Hade varit kul få en liten turkiskglimt i vardagen här i kalla Sverige! Kram på dig gumman!