3 november 2009

Hej hippi hej!

Just nu har jag pratat med Medmera om att få ett nytt kort då jag på något mystiskt sett blivit av med mitt (som jag förmodligen kommer att hitta under flytten eller så har Erkan tappat det garanterat) beställde även ett extra till honom eftersom vi är en familj <3

Pratade med hyresgästföreningen och sa upp mitt medlemskap som jag inte lär behöva längre och slutligen med försäkringskassan som har skickat ett konstigt brev till oss som jag inte alls förstod, men dom skulle ringa upp mig, men har hört att folk inte haft den bästa erfarenheten av dom så jag lär kanske aldrig få det dära samtalet?!

Nu är klockan 12.11 och jag börjar jobba 14. Ska ut en långis med Bino som just nu ligger fint & sover på hall golvet.
Erkan har precis rakat sig för han måste vara fin på sin första arbetsintervju. Dock är det bara ett helg jobb. Men bättre än inget, om jag inte skrivit det tidigare så är det så att min älskade man fick sparken för snart två veckor sedan.
Dom hade inte råd så han och en annan kille fick sluta. SKIT! Mitt i ett husköp! Men man får leva vidare & hoppas på det bästa.

I lördags skulle jag igentligen på en halloween fest som varit planerad sedan i sommras. Jag har verkligen sett fram emot att gå dit men tjejen jag hade tänkt att gå med skulle jobba och där föll min förhoppning att ha roligt haha. Löjligt, jag vet! I samma veva bestämde min bror & vår kusin att dra med mig till Göteborg och besöka vår andra kusin så det gjorde vi och det var nog ett bra beslut. Var så skönt att träffa honom, saknat honom riktigt mycket!
Vi köpte varsin skiva till honom. Jag köpte Michael Jackson "This is it" - måste ju hedra honom - the king of pop!

I söndags tog vi bilen till mitt jobb där jag hade ställt min cykel. Jag cyklade där ifrån till huset vi ska flytta till om MINDRE ÄN EN MÅNAD bara för att ta tiden. Och det tog 30 MINUTER! Åh lård!
Snacka om att jag kommer vara helt slut! Får f*n hoppas att man går ner några kilon då annars är det f*n inte värt det. Måste verkligen börja på mitt körkort snart.

Igår efter jobb cyklade jag i ösregnet till stan för att möta upp Angelica och hennes ursöta tvillingflickor Ellinor & Olivia. Gud, vad dom är söta - går inte att beskriva. Och deras sätt, dom är ju mycket mer framåt än andra ungar i den åldern tycker jag men det är nog för att dom alltid haft varandra. 1 ½ år är dom, tiden går såååå fort!
Vi tog en fika & planerade Babyshowern vi ska anordna på lördag. Gick om Party land butiken där dom har alla dekorationer till fester man kan tänka sig.
Så vi handlade lite där och på lördag blir det nog att vi fixar tårta - ska bli riktigt roligt!
Me love planning and dekorations!

Dagens hit: Att jag hunnit med ett x antal samtal
Dagens nit: ATT JAG MISSAR DESPERATE HOUSEWIVES

Veckans planer: Jobba, träffa säljarna för huset & mäta *jippi*, åka till Nilssons i Svedala & beställa soffa, Babyshower, valputställning & fars dag.

So long!

Inga kommentarer: