Måndag 23/11-09

I lördags blev det tjejmys hos gravida Susanna. Sally & gravida Claudia var också där. Det var första gången vi var smalade på MÅNGA, MÅNGA år! Vi bestämde detta på Claudias bröllop att vi måste träffas allihop. Men alla lever sina egna liv nu känns det som. Jag & Claudia ses ibland över en fika men skriver dagligen mail till varandra. Jag & Sanna ses & snackar ganska ofta och Sally snackar jag bara i telefon med. Om jag inte drar förbi hennes jobb om jag har vägarna förbi.
Synd men vi alla förändras.
Det var trevligt ändå och roligt att se lilla Khalil utvecklats, springer runt i lägenheten och ska ställa sig på stolar & soffor =)

Söndagen skulle spnderas i bokskogen för hundraelfte gången men det började ösa ner regn när vi gick till bilen så vi lämnade filmer vi hyrt en vecka tidigare och hem igen och ställde bilen och tog en lång promis här hemma istället.

Idag började jag 9 och gjorde absolut ingenting förrutom att prata haha. När klockan blev 12.30 fick jag nog och sa ifrån att jag måste få uppgifter annars kommer jag att somna. (Vi var alltså alldeles för mycket folk idag konstigt nog) Så jag fick istället rast i 1 ½ timme haha. Perfekt!
Erkan kom och mötte mig i djurbitiken i närheten av mitt jobb och vi vägde Bino som redan väger 28, 5 kg - WOOOW! En 7 månaders golden retriever som inte ens är tjock haha. Min bebis <3
Vi köpte en stor säck med mat & fick äntligen med oss en tunna som jag velat ha länge att förvara maten i. Tycker det ser så fult ut med en stor säck ståendes mitt på köksgolvet.
Köpte även en julstrumpa fylld med godsaker till mammas vovvar Gizmo, Zimba & Bella men upptäckte för en stund sen att det var till gnagare så får ta mig dit igen och byta.
Hittade en julkalender till hundar som jag inte fick köpa av Erkan men ska köpa den ändå haha.
Erkan & Bino körde vidare oh jag tog mig en tur på Entré. Hittade en vinterjacka där som var några storlekar för stor men med några tjocktröjor under hade den passat perfekt. Behöver en billig svart tjock jacka att ha när jag ska cykla mina långa rundor till & från jobb *suck* och även ute med Bino. Vill inte ha mina fina (dyra) jacka till det.
Ska återkomma till butiken nästa vecka då de skulle få in andra storlekar, bra för det var 20% rabbatt på dom.

Kollade in mina fina snapsglas jag kollat in rätt länge från Cervera och är även ute efter ett glögg set men hittar aldrig någon som faller mig i smaken. Tror jag ska köpa olika delar från olika affärer. Allt detta efter löning förstås. För just nu är vi panka! PANKA!
Erkan ska iallafall ut med en handledare inatt för det området han ska dela ut tidningar på. Han har redan gått med handledare tidigare för ett annat område två gånger och nu ska han gå tre gånger och sen börja jobba. Hoppas han kan få fler nätter där än de få han fått.

Nu borde jag lägga mig men jag har fullt upp med att leta fram härliga låtar som kan få mig på bra humör medans jag packar =)
Det är EN VECKA KVAR! Pirrigt!
Vi har fortfarande inte löst det hur vi ska göra med bredband så kanske har jag inte bredband på några månader, vem vet?!

Imorgon ska jag ta tåget till Hässleholm på arbetsplatsmöte & julmiddag efteråt, det ska bli gottigt men både mamma & pappa bad mig att inte äta skinka så vi får se hur det går, jag älskar ju julmat!

Tjingeling!

Btw, jag vill till UUUUllared!

Inga kommentarer: