hey, hey, hey

Tisdags åkte vi runt på Stora bernstorp bland annat. Kollade igenom tapet butiker oc skrev upp en himla massa olika. Så fina tapeter det finns.
Jag är ute efter en vit tapet med fina stora mönster i pärlemo så att det skimrar i ljuset. Stora mönster måste det vara eftersom vi ska ha det på tre väggar. Fjärde väggen där tv bänken ska stå tänkte vi ha en fond tapet, alltså i en mörkare nyans men i samma stuk som den andra. Detta måste vi då min planering med en vit tv-bänk blir för VITT ihop med tapeten.
Hur snyggt hade det inte varit med en vit tv...=) Men det har vi absolut inte råd med.

Igår åkte vi ut till Nilssons i Svedala. Min favvo butik för tillfälligt. ALLA soffor var fina där. Vi åkte dit då vi hade fastnat för en soffa från deras reklamblad men vi hittade en annan - eller jag blev förälskad i en som är alldeles för stor för vårt blivande vardagsrum, eller modellen är rund på nått sät så det hade sett konstigt ut.
Vi hittade iallafall en vi ska ha MEN vi måste beställa den i en annan klädsel och vi kan även forma den hur vi vill så det måste vi bestämma oss ganska fort då det tar en himla lång tid för levernas såklart.

Vi gick om IKEA för att byta ett lakan jag köpt för litet.
Hittade massvis av julpynt på Bauhaus & Hornbach och var nära på att komma hem med en Laptop från OnOff, men tur tat vi inte gjorde det =)
Ska vänta tills vi flyttar eftersom annars betalar vi dubbla bredband.

Avslut blev det i Arlövs hundrastgård där Bino fick springa av oss i ösregnet.

Idag var en hemma dag. Meningen var att vi skulle på T-Bones invigning som öppnat på Tunneln i Malmö, men den är flyttad till nästa vecka. Skit störigt då jag har planerat alla jobb dagar efter detta.
OCH jag ville ha min klänning jag köpte för nån månad sen som jag fortfarande inte använt hehe.

Dagen började iallafall med att jag mötte upp Vicky. En tjej jag träffade på Claudias möhippa för ett tag sen. Har träffat henne en gång tidigare innan det. Det visade sig att hon också har en valp, svart jakt labrador (som min älskade Tyson var) och han är en månad yngre än Bino.
Hon ringde oväntat igår för en träff & så blev det. I Arlövs hundrastgård, jag har verkligen fastnat för den haha.
Tur jag ska flytta dit fast det är ett bra avstånd där ifrån.
De lekte i över en timme och var heeeelt slagna efter.
Kom hem och duschade Bino, han såg ut som.....ja!?!

Vi rensade lite i källaren och tog upp flyttkartonger. Erkan åkte iväg till Abdos för att köpa vit kål och jag stor städade.
Rensade en låda & ett skåp.
Erkan kom hem och började göra kåldolmar - GOTT!
Jag gav mig på en vit kladdkaka som var sådär god. Föredrar kärleksmums med mycket glasyr & kokos haha.

Åkte hem till pappa med alla mat & kaka och vi åt där med min farbror. Sedan kom brorsan och käkade sen körde vi lillbrorsan hem till hans nya lägenhet. Han fick av oss ett dubbel lakan och två par påslakan set och tre doft block ljus i inflyttnings present. Vill köpa en sak till men har inte hittat den rätta än.

Annars kollar vi på film varje kväll, igår såg vi Änglar & Demoner, den var väll bra men Da Vinci koden är nog bättre av vad jag minns iallafall.

Imorgon skulle jag igentligen på fika med Angelica för att planera & handla inför Babyshowern men hon ringde idag och sa att hon skulle till Ullared - AVUNDSJUK!
Jag vill också till Ullared, alla jag känner har varit där tusentalas gånger UTOM JAG! Antingen har jag inte haft råd, eller så har jag....inte haft råd!
Skulle dit för ett tag sen men då köpte vi hus, sen bestämde jag mig för nån vecka sedan men då blev Erkan arbetslös.
Jag får väll nöja mig med att se det på tv. Det börjar väll på Måndag om jag inte har helt fel för mig.
Jag vill också shoppa loss jue!
Jag bad Angelica att köpa plankor om hon såg sådana, Malin sa att där fanns det där uppe. Vill ge sånna till pappa i fars dag present då han älskar att laga mat. Plankor till plankstek alltså.
Eller ni kanske vet vart man kan hitta sådana?

Nä nu ska jag joina Erkan i soffan, mina fingrar börjar frysa till is. Sätta på en film, tända ljusen & myyyysa!

Inga kommentarer: