21 sept 2009

Hej kära läsare!

Ser att det snart är två veckor sedan jag skrev sist - vad har hänt med mig?
Jag har så mycket i mina tankar nu så jag ser inte bloggen som en prioritering. Fast jag läser fortfarande andras bloggar men orkar inte skriva själv.

Jag har iallafall sorterat alla papper nu vilket är riktigt skönt, så otroligt mycket jag slängt. Och jag samlade en hög till Erkan också som han har sorterat.
Har letat ihjäl mig efter källar nyckeln och igår kom jag på att den har legat framför mig hela tiden.
Den har hängt i en annan nyckel knippa tidigare men jag minns nu att jag satt över den i en annan därför trodde jag inte att den var "den". Haha - virrig!
Så igår kväll hämtade jag upp vinterkläderna som ska tvättas så man får bort den där källarlukten och idag ska jag rensa garderoben på alla mina älskade sommarklänningar.
Visst solen är framme här i söder och det är inte super kallt men inte så mankan gå ut i somriga blommiga klänningar =(

Vad har mer hänt under tiden jag varit frånvarande?

En arbetskamrat & jag har varit ute på Limhamns fältet med våra hundar. Härligt härligt!

Förra söndagen tog jag KFÖ (komp ledigt) för att gå på valp kurs med Bino. Eftersom Erkan nu fått ändrade lediga dagar och numera är han endast ledig onsdagar & torsdagar så fick pappa köra mig till kursen.
Och läs & häpna: Min lillebror hämtade mig =)

Jag har anmält min älskade valpis till en valp utställning i Malmö som hålls i november. Det kostade 150:- och lär vara as lång vänte tid då fler än tusen valpar kommer att ställas ut. Det är alltså ingen seriös utställning med papiljotter & sånt skit - det hatar jag. Detta är för valpar och vi alla vet hur busiga dom är hehe, så det ska bli roligt.

Vi har varit hemma hos min nya arbetskamrat Luljeta & hennes man på middag. Det var jätte gott! Hennes man är makedon turk så han & Erkan pratade turkiska med varandra.
Jätte trevligt par, verkligen och Luljeta är sååå god tjej haha.
De hade renoverat hela deras lägenhet och det var AS SNYGGT! Tjejen har verkligen smak för detaljer!
Kan knappt vänta tills vår tur MEN det kommer att kosta skjortan!
Jag hänger i princip på stylingroom nu, en hemsida jag hängt på innan där man kan sätta in sina bilder på ens hem. Mycket före & efter bilder, riktigt kul, får så mycket inspiration där ifrån. Och Erkan hänger på alla bygg sidor som ex. bygghemma - super bra sida med bättre priser än butikerna.

Vi har planerat att ta ett rum i taget så man kan spara pengar under tiden fast sen kan jag ana att man kommer att få panik att inte då de andra rummen färdiga när man vill haha.
Vi vill iallafall börja med vardagsrummet då det är nog rummet vi kommer att spendera mest tid i. Där ska bytas golv (fast Erkan tycker inte det behövs) och tapetseras och jag vet redan vilken jag vill ha, har velat ha den läääänge nu. Vit medaljong tapet som går i pärlemor - snyggt, snyggt!
Sen ska vi ha allt nytt där, tv-bänk, soffa, soffbord och alla inredningsdetaljer. Gardiner & matta får man iheller inte glömma. Så det kommer också att kosta skjortan då en soffa inte är så billig precis. Men vi har sagt att det får kosta vad det vill, bara vi får det som vi vill ha. Men då får man räkna med att allt kommer att ta en HIMLA TID! Eftersom vi nu har köpt detta radhus så känns det onödigt att köpa något man igentligen inte vill ha bara för att det är billigare. Då kan man lika väl spara några månader och få det man verkligen vill ha =)

I lördags var Tina här med sin lilla valp Lusse. Men han får inte leka med Bino för att hon tror att Bino kan bryta benet på Lusse för att han är mycket större men det håller inte jag med om. Hundar är hundar & de ska få leka med varandra, men, men alla vi är olika och jag får helt enkelt respektera hennes beslut.
Vi passar ju varandras hundar i form av timmar istället för att ta betalt därför är det bra.

Igår var jag på valp kurs igen men Bino var inte så sammarbetsvillig som tidigare gånger. Tror inte han tyckte om godiset så mycket så får hitta ett annat godis.
Dessutom kanske han märkte att jag iheller inte var så rolig, jag var sjukt trött som jag har varit de senaste veckorna.
SKIT JOBBIGT!

Idag ska jag passa Lusse här hemma, får hoppas att det går bra. Skulle igentligen jobbat 9-18 men har tagit komp ledigt. Snart är mina komp timmar slut men jag måste ta ut dom dessa sjuka tiderna då det är jätte svårt att få passning till Bino då.
Vill inte ens veta hur det ska gå när vi flyttar till Arlöv där skulle jag verkligen behöva passning då det kommer att ta mer tid för mig att komma hem efter jobbet.

Imorgon efter jobb kommer min kusin Anja hit på fika.

På onsdag efter jobb ska jag & Erkan anmäla honom till arbetsförmedlingen och sätta oss och gå igenom hans CV och skicka ut det till alla jobb som han ska ha kommit på han vill söka till.
Vi måste sätta igång där då han inte kan jobba som han gör - HAN HAR INGET LIV! Jag tycker så synd om honom, verkligen. Inte nog med det så går han ner till deltid denna månaden pga olika omständigheter.

På torsdag efter jobb ska jag passa Lusse igen och mata Tinas katter. Marly kommer också hit på fika.

På fredag efter jobb blir det stor städning då några arbetskamrater kommer hit på PARTY! Det var inte meningen att ha det hemma hos mig för ärligt orkar jag inte det fastän jag älskar att ha fester. Men då det inte går hos någon annan pga långt avstånd och katt allergi så får det bli så. *suck*

På lördag ska jag på möhippa för Claudia som gifter sig nästa månad och jag har fortfarande inte varit ute och letat efter en passande klänning. Erkan behöver också fin kläder och vi måste köpa present. Varför ska allt sånt här komma när man behöver spara pengar? Dessutom MÅSTE jag till frissan, funderar på mörka slingor och PANN LUGG! Ja, jag vet pann lugg har jag pratat om i säkert tio år nu men inte vågat haha. Så vi får se om jag vågar för lte förändring. Och topparna måste klippas, funderar på att klippa lite till också för håret är alldeles för långt nu.

Nä nu måste jag ut med lång runda med Bino innan jag ska hämta Lusse.

Nu har ni verkligen fått en LÅÅÅNG uppdatering!

Later!

1 kommentar:

Laura sa...

Japp, det var en lång uppdatering men nu kommer jag inte längre ihåg vad det var som jag ville kommentera - haha! :P

Din nya design är i alla fall snygg, är det din söta mamma som har varit i farten igen?

Förstår att det är mycket planering nu med huset, jag tycker att ni gör helt rätt i att satsa på det och inte nöja er med något som ni inte är absolut nöjda med, även om det skulle ta lite längre tid att få färdigt huset. Å andra sidan så är ett hus ett projekt som kanske aldrig någonsin blir "riktigt" färdigt, det kommer alltid att finnas något som kan ändras på eller behöver lagas! :) När planerar ni att flytta in förresten? Du kanske har skrivit det innan, men jag har så dåligt minne..

Ha det bra gumman och sköt om varandra och lycka till med jobbsökandet!

KRAM!