Gifta i tre år

Japp det har vi varit nu.
Igår firade vi tre årig bröllops dag med att båda jobbade - skit roligt!
Jag jobbade till 00.00 - inte kul!

Idag väckte Bino mig 8.30 (som vanligt) så jag tog ut honom i ÖSREGNET. Han utförde sina behov sen gick vi in igen.
Kramade & pussade älsklingen hejdå då han gick till jobb och jag & Bino somnade om till ELVA! Woho va härligt med sovmorgon.
Nu har jag druckit mitt kaffe, ätit min frukost & ska strax ta en snabb dusch och sedan blir d det vanliga - en lång runda med Bino.

(Älskar Fritidsresors reklamen, alltså sången, får en så glad)

Planen är att cykla till stan idag då jag verkligen behöver skor. Sneakers och gympa skor behöver jag och nu när kylan har kommit vill jag ha mysiga snygga koftor så får gå ut idag och leta. Blir antagligen med Susanna för jag bara MÅSTE träffa Khalle nu. Det var alldeles för länge sedan.

Jag frågade Erkan om han ville ha något och han sa bröd. Öh ok, jag menade nått i klädväg - "Nä, du får inte köpa något till mig för du köper bara något som du tycker är fint och det tycker inte jag"
Hm, ok....Jag & min man har helt enkelt inte samma stil!!!
Men ändå vill han ha med mig på stan när han ska köpa kläder haha.

I veckan har jag sett på:

* Bedtime Stories: Adam Sandler är rolig som alltid, inget högt skratt utan bara leende till denna filmen. Men marsvinet var abolut bäst!

* Brudens bäste man: Jag är ingen sucker för kärleks filmer men denna var helt ok.

Ikväll blir det The Haunting. En film Erkan velat se länge nu men den kom ut på dvd först denna veckan.

När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia. Inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå, den tidigare ägarens synske son Jonah var ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan. Nu väntar ofattbart terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.
Denna ska vara baserad på en sann historia. Och jag & Erkan älskar ju rysare =) så det ska bli spännande.

Bye for now!

2 kommentarer:

Noelia sa...

Grattis grattis!

Svarar dig på gamla frågor;) Ädeolstpaj kan du söka på nätet så får du fram sånt recetp!

Har också tittat på den filmen, skriv gärna om den var bra;)

Kram

Laura sa...

Grattis i efterskott! Vad tråkigt att ni fick fira er bröllopsdag på jobbet, men ni får väl ta igen det någon annan gång! :) Det finns alltid någon orsak att fira! ;)

Ahmet och jag har inte heller alls samma smak då det kommer till kläder. Jag vill inte att han ska köpa något åt mig, för då kommer han hem med något som är för litet/för stort eller annars bara inte min stil. Jag köper inte heller mycket till honom eftersom han brukar gilla helt andra saker än mig. Ändå vill han alltid ha med mig som smakråd då han ska köpa något, haha! :P Killar...

Kram!