Sommar planer

Min färdiga julklapps hörna men där fattas en klapp som jag handlade idag och såklart voffsingarnas och mormor har redan fått sina!
En nyckel ring till pappa med oss ingraverat (ville ha med min bror men hittade tyvärr inget foto på bara oss 3 tillsammans =( - Världens bästa pappa graverade jag in på baksidan!






En utav julklapparna till .....PIIP.... Så nu är jag äntligen färdig me mitt julklapps köp, men idag kom jag på att det var jag inte alls.
Jag har ju småttingarna kvar, voffsingarna, Gizmo, Zimba & Bella.
HUR kunde jag glömma dem?
Eftersom jag fick reda på att jag får min lön i helgen så får jag gå på lördag & handla det sista till dem.
Får se vad man hittar, men jag vet en underbar stoor butik me bara hundsaker.
Det hade varit underbart att få jobba där faktist, men vet att det är ett familjeföretag så tyvärr Jen....
Oh, mamma, om vi skulle startat något eget, vad underbart!
Jaja, dream on!!!
Har köpt lite fler julklappar än vad jag skulle, men det är jag!
Mamma: 3 Julklappar
Pappa: Nyckel ring
K : Dvd film + en vin flaska
Mormor: 2 olika bak + strumpor
Susanna : 1 par strumpor + Dun tofflor
Mannen: Presentkort på JC + Lång kalsonger + Strumpor
Mattias: 2 julklappar

Jag vet att jag är tjatig men så är jag!
Förra veckan blev det inget julbak me tjejerna, det blev lite missförstånd då den ena tjejen ville ta med en tjej (utan att fråga oss andra) men då den här tjejen inte är speciellt omtyckt av mig så neka jag först och sen sa jag ok, bara vi är hemma hos mig =)
Men då vägrade min andra kompis att komma för personen som var oinbjuden har spridit en del bull shit om henne så jag avbokade det.
Men det hade varit intressant hur det hade sett ut om jag hade haft det, vad hade hänt, mmm smaskigheter!
Och dessutom är de båda rappa i käften och den ena gravid så det hade blivit ett ståhej här hemma.
Jobbade i helgen vilket alltid är lika tråkigt då det är enda dagarna mannen är ledig och jag vill inget hellre än att vakna upp me honom samtidigt som vi ALDRIG gör.
Och inte iheller går & lägger oss samtidigt är något vi sällan gör.
Så är det när man har ojämna arbetstider.
VILL HA ETT ANNAT JOBB!
Tänkte till års skiftet!

* Skriva in mig på arbets förmedlingen
* Skriva in mig hos Viktväktarna
* Köpa kort på det nyöppnade Friskis & Svettis
* Försöka spara 500:-
Tänker inte ge upp mitt jobb förän jag får en heltids tjänst, lika bra då att skriva in mig hos Ams och ser om jag kommer nån vart.
Börja gå på viktväktar möten då jag har förstått att jag tappar kontrollen om jag inte har en dag att se fram emot min viktnedgång. En gång i veckan blir då toppen.
Börja träna 1 pass första veckan, 2 pass i 2 veckor och till slut så jag kommer upp i 3 pass i veckan. Då ska det vara aerobic, stepp eller liknande. Då friskis & svettis ska öppna precis här jag bor och dessutom kommer det att bli deras absoluta största anläggning så kan jag inte komma med fler ursäkter!
Då vi har dåligt med pengar heeeeeeeeeela tiden så vill jag FÖRSÖKA att spara 500:- i månaden, vet att det kommer att gå trögt då våra pengar tar slut normalt i mitten utav månaden.
Men nu är det inte fler födelsedagar på ett tag & ingen jul så förhoppningsvis klarar vi av det.
Pengarna ska då gå till mannens efterlängtade körkort.
Sedan ska vi spara till sommaren.
Då vi inte kommer att komma iväg denna sommaren till underbara Alanya och hans familj så är min plan att mannen ska få se lite utav detta avlånga land. Han har tyvärr bara kommit upp till Lund och ner till Ystad så i sommar ska han få se Stockholm en helg då ska vi bo hos min kusin där uppe och sen åker vi ner ett dygn till Göteborg och går på Liseberg och sover på hotell och skulle vi har råd åker vi gärna ner till Småland på High Chaparall - det tror jag att han hade tyckt om, jag bara älskade det när jag var liten.
Blev kär i en indian som faktist hette Tyson som min älskade.
Han kom ifrån Canada och jag sa till alla här hemma att vi var tillsammans men i själva verket så pratade vi nog aldrig ens med varandra hahaha.
Sen tänkte jag åka ner till mamma så vi kan ta en dag och vandra lite på Österlen en härlig sommardag och kanske bada på Tosselilla, då jag är värsta barnet när det kommer till vatten och rutschi banor (STAVNING?)
Jag själv hade velat åka upp till absolut norra Sverige och se hur dem lever där! En kryssning till Finland som jag har hört ska vara väldigt billig men tråkigt om det bara hade varit han & jag då det är mycket partaj på båten.
Gotland och Öland har jag iheller aldrig varit, så det är också intressant.
Hade även velat visa han ett utav mina favorit länder- Norge men det krävs pengar i fickan för det!
Sen har vi ju livliga Köpenhamn där har han ju bara varit vinter tid för ett år sedan. Så en varm sommardag med glass i handen och pölse i den andra (dock inte till han) så kan vi promenera på ströget, besöka tivoli eller Zoo och ta det lugnt. Som avslut en härlig middag med partaj som efterrätt.
Ja, vad jag drömmer!
Kommer säkert bara göra EN utav sakerna jag skrev.
En annan dröm: September 2008 - Mannen avslutar sin utbildning och får fast jobb - jag får fast jobb och då kan vi äntligen söka bo-lån till ett hus. När vi flyttat in där så ska jag börja med bebisverkstan och förhoppningsvis har han både körkort & bil.
Men vill ju partaja en gång till i Alanya som SMAL!
Just det jag är smal INNAN jag får en bulle i ugnen!
På tal om det: Medans jag sov middag igår så bakade älsklingen bullar som blev jätte goda trots att han inte hade något recept att gå efter - duktig! Då strax efter gjorde jag neger bollar men det blev för sött så ingen utav oss har ätit dem...
Imorgon är jag ledig och då har mamma beställt Ischoklad så det är min första uppgift och saffran kakan blev ju så god förra veckan så den måste jag göra så mamsen får se hur duktig jag har blivit.
Ska även ta med lussebullar till henne som jag nu läser i från min order!
Ska nu gå in och se om där finns nått smarrigt recept på någon maträtt jag kan ta med också på julafton.
Men nu är det bestämt - K kommer och hämtar oss på julaftons morgon 10.30.....vilket betyder ingen sovmorgon och att vi kommer gäspa hela dagen!
Men vi ska ha det såå trevligt och mysigt!
*LÄNGTAR*

1 kommentar:

Unknown sa...

Så fina saker! :) Bra med en plan. Då är det bara att följa den ;)
Vi ses snart! P&K!