I miss you

Satt uppe länge inatt då jag började prata med min kusin som bor i en helt annan världsdel.
Han är född och uppvuxen i Tyskland men hans föräldrar fick jobb i Palestina där de ursprungligen är ifrån så de flyttade dit. Han går nu avancerad utbildning och har tagit examen hit & dit. Nu bor han med sina student kompisar i Jordanien och hans föräldrar har nu flyttat till Saudi arabien för enu bättre jobb. Nu väntar han på sitt student VISA för at att komma till Autralien där han ska ta någon master degree i nån IT ingengör eller nått, hans engelska är lite mer avancerad än min, så jag förstod inte riktigt.

Vi satt iallafall och pratade på (engelska) på msn och det känns konstigt när han pratar om alla våra släktingar som jag inte känner.
Vissa har jag aldgrig ens träffat.
Jag vet inte ens hur många kusiner jag har, men tydligen nästan för många.
Varför?
Jo för att min pappa kom till Sverige 1979 (han bodde i Tyskland 2 år innan) och då kom han hit som en exotisk arab med afro och uppknäppt skjorta (70-talet)
Han hade inga planer på att komma till Sverige men han fann sitt öde här och här har han stannat.
Han har inte fått åka till hans hemland Syrien på 30 år och därför har vi inte fått lära känna våra släktingar.
Jag har några kusiner som skriver till mig på msn "I love you, I miss you etc, etc....men jag stör mig bara på dem, varför skriva saker som inte är sant.
Känner jag er?
Har jag någonsin träffat er?
Bara för att vi har samma gener betyder inte det att jag älskar er?
Och hur kan man sakna någon man aldrig har träffat?

Över till annat!
Idag tänkte jag ta ett STORT steg - jag gick till affären haha.
Inte ofta jag kommer utanför huset när jag är ledig.
Jag ska träffa mormor imorgon och då ge hennes julklapp men eftersom al ischoklad och alla lussebullar är uppätna var jag tvungen till att göra en ny sats.
Jag såg mig omkring här på området om där fanns någon gammal klasskamrat att säga Hej till, men jag fann ingen. Det var rätt så tomt på gatorna. Det var ju jobb tid så...
Så nu har jag gjort en sats (2 plåtar) med lussekattor och en form med något jag aldri gjort förr som heter "Saffrans kaka" - SÅ GOD!
Hittade receptet i nån reklam och den blev lyckad och omtyckt.
Då jag glömde köpa ischoklads formar så kunde jag inte göra ischoklad så mormor får nöja sig med bullar & kaka!
Nu har vi ätit middag och vi är mätta & belåtna.
Han ligger i soffan och har somnat efter hans "hårda" dag i skolan och jag är svin trött på att bara tänka tanken att jag ska vakna tidigt imorgon för att mormor ville träffas redan klockan 11 på förmiddagen....*suck*
men jag kommer säkert sova middag när jag kommer hem bara för det haha.

Bye bye!

Inga kommentarer: