Helvete

Nu har det gått mr än en vecka sedan jag skrev, har varit helt slut helt enkelt.
I fredags efter jobb mot kvällen kom två arbetskamrater hit på middag och den enes sambo. Vi åt god turkisk mat som Erkan lagat och sedan blev det buzz spelande hela kvällen. Riktigt trevligt! Fler sådana kvällar behöver man!

Sen minns jag inte mer än att jag har haft ett rent helvete på jobb och min hjärna är helt slutkörd. Nu känner jag verkligen att jag behöver semester. *1 vecka kvar* =)

Som ni säkert alla vet har det inte varit sådant snö kaos på flera, flera år, inte här nere i skåne iallafall och tågen går inte precis som dom ska och arbetsplatsen blir rena kaos huset.
I onsdags fick jag stanna över nästan 3 timmar och igår på min lediga dag fick jag hoppa in och jobba extra. IDAG ÄR JAG LEDIG!!!
Men imorgon, lördag är det min helg - imorgon har jag även den hemskaste turen nämligen 10-21. Usch heeeela dagen ju!

Vad har mer hänt....jo en gammal vän blev skjuten till döds i Malmö här om dagen. Man blir alltså inte klok på dessa gäng krigen som sker i Malmö. Kan knappt räkna på fingrarna hur många som dött det senaste året som jag känt.
Man kan tro att jag hängt i de undre kretsarna men det har jag inte, när vi var i 17 års åldern var det bara fest och kärlek som allt handlade om. Man hade roligt hela tiden. Men tiden går och vissa blir "vuxna" medans andra hamnar i helt fel kretsar och tyvärr blir det som det blivit de senaste åren. De blir allt mer kriminella och usch. Man får rysningar.

Vila i frid M!

2 kommentarer:

Elisabet sa...

Brödet heter Ooppsie bröd... olika stavning på det men den skillnaden jag gjort är att jag har haft i mer Fiber husk ( 0 kolhyderater!) och då blir brödet inte så äggigt eller vad man kan säga haha... Googla! Men hittar du det inte ska jag skriva ner det åt dig;) Kram!

Laura sa...

Beklagar sorgen gumman... :( Ja, det är konstigt vilka olika riktningar ens liv kan ta med tiden! Själv levde jag ett ganska vilt liv som tonåring och prövade på både det ena och det andra, men sedan fick jag som tur är ordning på mitt liv och jag är väldigt lycklig med det som jag har idag. För andra har det gått sämre.. :(

PUSS!