Längtar

Sitter och kollar på Biggest Loser nu och beundrar alla deltagarna hur starka dom är. Jag har alltid önskat att få vara med på en weight camp hade varit riktigt bra för mig.
Vet att det finns en hälso resa i Polen fast där är det mer renande drycker och mycket frukt - sen får man träna OM man vill. Men jag vill ha en P.T som drar upp mig fem på morgonen för en jogging tur och så ska det fortsätta resten av dagen.
En av mina drömmar!
Hade jag haft pengarna hade jag lätt anlitat en.

Annars har jag inte gjort mer än att tvätta några maskiner, fyllt disk maskinen, gått ut med Bino, försökt leka med katten, pratat i telefon och rensat lite i tvätt köket.

Jag mår lite bättre nu mot kvällen, fast jag har börjat nysa lite. Det brukar jag göra när förkylningen börjar gå över.

Jag har aldrig längtat så mycket efter våren och sommaren som jag gör nu.
Är så trött på detta vädret.
Snön tar ju aldrig slut.
Det bara fortsätter och mer irriterad blir man.
Först och främst för att jag inte vågar gå långa rundor då jag bor i ett radhus/villa kvarter och där är snö drivor på trottoaren och för mycket salt på vägarna för Binos små tassar.
Sen på jobbet är det ju bara kaotiskt - ja ni trogna läsare vet ju att jag jobbar med tåg och då har ni säkert hört eller varit med om förseningarna själva. Inte alls roligt att gå till jobbet längre.

KAN VÅREN KOMMA NU...
Långa promenader med leggins och en sval tunn tunika, ballerina skor med solglasögon

SOMMAREN
KLÄNNING - mitt favorit plagg, flip flops, gå långsamt för att njuta av värmen och alla utslagna blommor, grilla, bada & sola i min nya trädgård


Ååhh...

Inga kommentarer: