Sjuk =(

Hej igen efter nästan en veckan frånvaro.

I veckan har jag bland annat varit hos tandläkaren för att få bort tandsten.
Jag & Erkan har promenerat på stan i flera timmar men kom inte ens så långt vi ville.
Jag köpte bland annat en vinterkappa från Zara & en omlotts cardigan och han en skjorta till bröllopet vi ska på och en halsduk. Jag är sten säker att vi köpte mer men jag minns inte i skrivande stund.

I torsdags hämtade han mig från jobbet och vi åkte ut till skopunkten. Brukar aldrig handla skor där men vi behövde lite billigare skor som vi vet vi inte ska använda så mycket haha.
Så det blev ett par fejk uggs till mig (svarta) och Erkan fick med sig ett par fin skor även dessa till bröllopet. Ser skit roligt ut på han då han inte är den som går med sådana skor precis haha och hade han själv kunnat välja hade han haft på sig sport skor haha.
Då vi tänkte köra på "Köp tre, betala för två" så letade Erkan ivrigt efter ett par till han för han visste att jag skulle kunna köpa hur många som helst haha.
Så det blev ett par vinterkängor för honom.

Vi hämtade mamma från stationen och körde hem.
Då kom lill brorsan hit och detta var då första gången mamma & lillebror träffades sedan november 2006.
Hemskt men nu är allt bra igen! =)

Vi åkte med brorsan till hans nya lägenhet han hade fått nycklar till under morgonen och försökte planera hur han skulle ha sin soffa & säng. Mysig lägenhet faktist, ljus & med balkong - VIKTIGT! Vi har ju ingen balkong så är verkligen avis på de som har. (men snart får vi tredubbelt upp, uterum + trädgård + uteplats)
Brorsan var tvungen att börja jobba & vi andra tog hem mat från Burger King, det är nog det enda snabb maten jag verkligen tycker om. Deras hamburgare är speciella - mums!

Igår skulle jag vara ledig men tog en övertid. Skit bra tänkte jag men jag vaknar upp av världens hosta och ont i öronen. NÄÄÄÄÄÄ tänkte jag, det är det värsta som finns att vara sjuk.
För några år sedan var jag väldigt ofta sjuk, och då var jag riktigt sjuk i flera veckor. Och jag visste exakt när jag skulle bli sjuk. Jag har nästan ALLTID varit sjuk i April av nån konstig anledning och under Lucia och oftast i Augusti. Och jag blir ALLTID sjuk under semestern. Men detta året var jag bara sjuk EN DAG i Turkiet, hur "sjukt" är inte det? Det kanske bara vara air condition??? Och har heller inte varit sjuk i Augusti, kanske därför det kom nu, i oktober? Men de senaste åren har jag inte alls varit sjuk vilket är riktigt härligt, så därför hatar jag när jag blir det.

Idag är det lördag - min jobbehelg men jag har redan tagit semester idag för att min tur var 10-21 och då har jag ingen passning till Bino. Imorgon är jag sjuk, eller det vet jag inte igentligen men var ju tvungen att sjuka mig då eftersom chefen sa att det var svårt för honom att hitta någon på söndag då jag ringde en fredag eftermiddag.
Får hoppas att jag inte är det iallafall, idag är det redan bättre.
Dom säger att människor med hund lever ett friskare & längre liv. Undrar varför....man är ju tvungen att gå ut i ur & skur och det har det verkligen varit idag.
De senaste två dagarna har det blåst och haglat. Idag har det varit storm och regn som jag inte sett på år.
Inte ska vi snacka om kylan. Men det är bara att ta på sig uggsen, benvärmarna, vantar & virra halsduken om halsen, kopplet på vovven och ut & gå.

På tal om ...
Jag är med i en steg tävling!
Den började i tisdags. Det är genom mitt jobb och man går in på en sida där man registrerar sina steg per dag. Jätte roligt!
MEN, första dagen var jag ju jätte flitig och hade t.o.m träningsvärk dagen efter. Sedan efter att ha kollat på mina registreringar så går jag bara mindre & mindre för varje dag.
Men det är ju inte så konstigt då jag inte stiger upp 04 som jag gör när jag jobbar.

Har även tagit upp minst en kasse, väska eller kartong från källaren varje dag och rensat.
NU BEHÖVER JAG VERKLIGEN TIPS PÅ EN BRA LOPP MARKNAD!

Och tvättat lite varje dag har jag också gjort, vinterkläderna, utekläder osv. Skönt!
Erkan sa igår, det har luktat så gott nu varje dag när jag kommit hem "Vad är det"?
Sköljmedel älskling, du har inte märkt på morgnarna i garderoben att dina vintertröjor hänger där???
Öh näää......
MÄÄÄÄÄNNNN!!!!!

På tal om män, klockan är nu 00.03 och mannen är inte hemma. Ska jag behöva vara orolig?
Malmö central är avstängt nu under helgen pga arbeten så tågen går endast till Svågertorp, därför har han fått ta bilen till svågertorp för att han inte vill ta ersättningsbussarna men då ska han ju komma hem lite tidgare än normalt inte 45 minuter senare.

Nä, nu ska jag sätta på Fast and the Furious med min älskade Vin Diesel - han är nog den snyggaste på denna planet!
(Erkan är avundsjuk på allvar haha)

Sup & svälj - trevlig helg....sup & decka - trevlig vecka (saknar kusin Mattias)

Reklamen för Förkväll på 4:an, musiken älskar jag, måste leta fram mina gamla cd´n.


P.s 00.10
kom mannen hem och sa att de "Jävla tågen jävel var sent, 20 minuter jävel tåg"
Jag måste lära han bättre svenska och sluta svära.....hm

4 kommentarer:

Laura sa...

Men åhh, har du köpt Uggs! Vi verkar ha ganska likadan smak du och jag, och så är vi ju båda lite sena med trender, haha! :P Uggs har ju funnits i flera år men det är först nu som jag har fastnat för dem! Men kanske trenden håller i sig ett tag till ännu? Här i Istanbul går i alla fall 50% av tjejerna runt med Uggs och jag säger bara "Ugh, ugh, ugh" till Ahmet varje gång jag ser ett par i ett skyltfönster eller på fötterna på någon. Så han har fattat vinken, haha! :D
Finns massor med fake-Uggs här som ser precis ut som riktiga, men jag är lite orolig för hur bra de håller vatten.. :S Funderar också på ett par svarta, men det känns så tråkigt då i princip ALLA mina skor är svarta.. Är de sköna? Hur mycket kostade de?

Krya på dig vännen, hoppas att du inte är sjuk länge! Förut blev jag också sjuk varje vinter, var sjuk en vecka och sedan frisk en vecka innan jag blev sjuk på nytt. Gick konstant omkring och snörvlade - inte roligt! :S Men de två senaste höstarna har jag tagit en förkylningsspruta som de ger på apoteken här (kostar ca 20 lira alltså 100 kr) och förra vintern var jag kanske lite småkrasslig en eller två gånger, men verkligen inte som innan! Ska ta en nu också innan jag åker till Finland för jag blir ju alltid sjuk då jag flyger, och så ska jag jobba på dagis med en massa snoriga ungar så det kan ju vara bra i ett förebyggande syfte!

Ja, alltså min mamma jobbar på ett dagis i Finland och ibland brukar jag vikariera där om det behövs då jag är i Finland. Nu är det en kvinna som ska åka till Sydafrika en månad och de behöver en vikarie hela november månad, så de hade frågat min mamma om jag är i Finland då och kan ställa upp. Bättre att jag åker till Finland och jobbar en månad och sparar lite pengar än sitter sysslolös här i Istanbul, för jag vet ju inte om jag kommer att ha något jobb efter det, så jag har lite besparingar att leva på i vinter förrän arbetslöshetspengarna börjar trilla in på kontot! Jag åker ner igen i början av december för att vara med Ahmet de sista dagarna innan han åker in i armén, blir ju lite dyrt och onödigt, men det är det värt!

KRAM!

Noelia sa...

Hej tjejen:)
Ja men klart Din gata är bäst. Kommer ihåg också att jag bad dom komma till våra barn på röda korset, och då kom dom och gav massa saker till barnen, och till oss vuxna en biljett till deras fest på Cuba café:) Så inte bara gör dom bra radio de är shyssta också heheheeh!

Hoppas det går bra för din bror!
Visst är killarna söta när de svär på svenska:)

Sofiya sa...

sv: ja dom ar sa snygga :D skıt nöjda med mına.. dom anvands flıtıgt dom oxo... :)

Annica sa...

Åhh ja dom tågen e sena typ hela tiden :( skicka ett mess nästa gång du vet att dom ska vara vädigt sena så jag e förberedd haha :)
Hoppas allt e bra me dig gumman :)

Pusss Annica